about_us 
Movieverse – svijet filmova!
Zanimaju Vas najnovije vijesti iz svijeta filma? Zanimaju Vas recenzije najnovijih filmova? Filmovi koji uskoro dolaze? Onda ste na pravom mjestu!

Ovaj portal osnovan je u svibnju 2014. godine a svoje je početke imao u siječnju 2014. godine u obliku facebook fan stranice. Ideja o portalu se rodila dosta prije, no realizacija je ostvarena nešto kasnije.

Glavni razlog osnivanja portala se krio u nedostatku kvalitetnih filmskih portala u regiji. Mi želimo prenijeti vijesti koje su i nama zanimljive. Ako očekujete po nekoliko vijesti na dan, mi nismo takvi. Odlučili smo biti drugačiji i ne zatrpavati Vas sadržajem koji nije zanimljiv već raditi pomni izbor vijesti. Ako je što zanimljivo, mi ćemo to i prenijeti. Kod nas nećete naći vijesti iz privatnog života glumaca 😉

Smatramo da smo sa našim filmskim iskustvom više nego kompetentni odabrati upravo najzanimljivije vijesti iz svijeta filma, kao i prenijeti mišljenje o najnovijim filmskim ostvarenjima u koliko ste neodlučni što gledati.

Vaše prijedloge, primjedbe ili moguću želju da pišete za nas možete slati putem kontakt forme ili putem e-maila od uredništva.


Sva prava pridržana © Movieverse.org, 2016.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Hosted by:
server_logo2

-IMPRESSUM-

UREDNIŠTVO

/

SURADNICI

/

POSTANI NOVINAR ZA MOVIEVERSE

Tražimo novinara koji bi volonterski pisao za filmski portal Movieverse. Pratio bi svjetske vijesti o filmovima, prenosio ih, pisao recenzije i ostale filmske zanimljivosti.
Osoba koja se bavi novinarstvom ili je zaljubljenik u filmove, a ima interesa i želje se iskušati u pisanju tekstova filmske tematike.
Jedini uvjet prijave je poslati kratku probnu vijest koju bi napisali u slučaju da ste već sada novinari portala. Neka kratka i zanimljiva vijest, recenzija, savjet…
Prijave možete slati putem kontakt forme ili putem e-maila od uredništva.